Ntamon julkaisemaa Papaninin retkikuntaa saa nyt pokkarina täältä.

Venäjännös "Экспедиция Папанина" sähköisessä muodossa löytyy
täältä.

26. tammikuuta 2012

Uusi SAFKA vanhaa vastaan

Sain tänään SAFKAlta postia ja ehdin jo aloittaa vastauksen vihaisen kirjoittamisen, mutta onneksi kurkkasin linkkiä. Ja yllätys! Se ei ollutkan Bäckmanin-Molarin desanttijärjestö, vaan jotain aivan muuta. En vain ymmärrä, miksi uuden komitean perustajat ottivat nimen kilpailijaltaan ja suoranaiselta vihamieheltään???

Venäjän pääministerin Vladimir Putinin johtama valtapuolue, Suomen kokoomuksen veljespuolue...

4 kommenttia:

SAFKA kirjoitti...

Antifasismilla on vanhat ja kunniakkaat perinteet Euroopassa, alkaen Mussolinin diktatuurin vastustamisesta Italiassa. Venäjällä antifasistit vastustavat Putinin autoritaarista kleptokratiaa, ja tälle kamppailulle meidänkin yhdistyksemme haluaa antaa tukensa.

Antifasismi asettuu autoritaarista maailmankatsomusta vastaan. Suomalainen antifasismi ei ole ääriajattelua, vaan demokratian itsepuolustusta. Perustimme rekisteröidyn yhdistyksen puolustaaksemme antifasismia Suomessa ja edistääksemme aatetta yleismaailmallisesti.

Lue lisää:

Tähän asti, ei edemmäs!

Uussuomalainen kirjoitti...

Asiahan on harvinaisen selvä, mutta miksi sama nimi? Se harhauttaa. Eikö Bäckmanin kopla olekaan rekisteröity yhdistys?

Anonyymi kirjoitti...

Uusi Safka pyrkinee vain vähän härnäämään Bäckmanin koplaa. Muuta tarkoitusta tuossa on vaikea havaita, varsinkin kun Uusi Safka ei ole kiinnostunut kommentoimaan toimintaa. Komea logo Safkalla (uudella) on, eli rinnakkaissivuston- tai järjestön eteen on kuitenkin nähty jonkin verran vaivaa.

Uussuomalainen kirjoitti...

Juu, olisi ehkä korrektia mainita uuden SAFKAn sivuilla se järjestö (tai henkilöt) joita se pyrkii kampittamaan.