Ntamon julkaisemaa Papaninin retkikuntaa saa nyt pokkarina täältä.

Venäjännös "Экспедиция Папанина" sähköisessä muodossa löytyy
täältä.

20. maaliskuuta 2013

Dmitri Gortšev. Seksi


Ihminen, jolla ei ole Seksiä, ei ole ihminen lainkaan. Sen ymmärtävät nykyisin muutkin kuin korkeasti koulutetut ihmiset, jotka katsovat televisiota joka päivä. Jopa villeillä papualaisilla on tarina ihmisestä, joka oli kauttaaltaan meriterhojen peitossa, minkä vuoksi kaikki naiset karttoivat häntä. Niinpä niin, mutta hänelläkin oli Seksiä – vaimon tehtäviä toimitti hänelle bambuputki.
Eräs itävaltalainen tiedemies selvitti, että kaikki, mitä ympärillämme on, on Seksiä: tuolla seisoo kuusi – se on Seksiä, tässä on kuoppa – sekin on Seksiä. Kaikki mitä sanotte, viittaa Seksiin, mutta jos vaikenette – se tarkoittaa että teillä on ongelmia Seksin suhteen.
Tämä tiedemies on tosin jo ajat sitten kuollut, mutta jos katsoo ympärilleen tarkemmin, käy selväksi, että hän oli aivan oikeassa.
Esimerkiksi: kävelee kadulla sellainen kumaraselkäinen, laiha mies rikkinäisissä silmälaseissa ja likaisissa kengissä, ja jokainen häntä katsova, ymmärtää, että hänellä ei ole Seksiä eikä voi ollakaan: tuollaisella pärställä ei jää muuta kuin kärsiä. Tai sitten hänellä on sellaista Seksiä, jollaisesta on noloa puhuakin: pimeässä, peiton alla, huonolaatuisen naisen kanssa.
Entä tuo, joka ajaa ohi paksussa autossa himmennettyjen lasien takana. Samainen tarkkailija heti ymmärtää, että tällä miehellä on Seksiä! Mainiota laadukasta Seksiä maailman kiiltävimpien lehtien kansikuvatyttöjen kanssa aamusta iltaan, ja sitten vielä saunassa aamuun saakka. Ja hänen on hyvä olla.
Mitä varten ihmiset haluavat ostaa itselleen uuden takin, laitattaa valkoiset kuin sokeri hampaat, tienata miljardin, valloittaa Galaksin? Kaikki tämä vain sen vuoksi, että saisi Seksiä, milloin haluaa ja kenen kanssa haluaa.
Naisten kanssa kaikki on mutkikkaampaa (naisten kanssa on yleensä aina ongelmia). Kerrotaan, että jos naisella ei ole Seksiä, hän voi helposti tappaa jonkun taikka pahoinpidellä. Sellaiset naiset ryhtyvät usein Seksin puutteesta kansanedustajiksi ja hyväksyvät siellä kauheita asetuksia, jotta kaikille olisi yhtä kurjaa kuin heille. On mahdotonta kuvitella kauheampaa johtajaa kuin nainen ilman Seksiä – sen tietävät hyvin ne, jotka ovat sattuneet olemaan sellaisen naisen alaisuudessa.
Ennen, ihme kyllä, sellaista sattui harvoin, vaikka naisilla tavallisesti oli hyvin vähän Seksiä tai ei ollut laisinkaan: mies oli joko sodassa tai vankilassa, tai sitten varsin kuollut – eikä se mitään. Mutta ne olivat erilaisia naisia, villejä naisia, sivistymättömiä.
Onneksi meidän aikanamme kaikki nämä ongelmat voi ratkaista paljon helpommin kuin ennen. No, jos ei sinulla suju naisten kanssa, niin katso vaikka kuinka paljon on ympärilläsi miehiä! Naistenkin on usein paljon helpompaa sopia Seksistä keskenään kuin näiden typerien pölkkypäiden kanssa, jotka sitä paitsi ovat kaikki järjestään juoppoja ja impotentteja.
Loppujen lopuksi aina voi mennä erikoismyymälään, jollaisia on nykyään joka kaupungissa, missä jopa kauttaaltaan meriterhojen peittämä ihminen voi helposti hankkia bambuputken asemesta aika edullisesti (ei tosin aivan halvallakaan) kokonaisen puhallettavan haaremin: blondeja, brunetteja, mustia ja aasialaisia, hoikempia ja paksumpia. Ja kaikki ne ovat toinen toistaan kauniimpia ammollaan olevine suineen ja kaikkine muine hyödyllisine aukkoineen.
Niin että oikeastaan nykyinen elämä on huomattavasti lempeämpi tarpeettomimpiakin eläjiä kohtaan, kuin ensi silmäykseltä saattaisi näyttää. Jos nyt näinkin otollisissa olosuhteissa osaa jäädä ilman Seksiä, niin pitää olla täysin pölkkypää idiootti, jollaisesta on ikävystyttävää puhuakin.

Kuva tekijän

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mugahäi jo Juha Vainio ammui pajatti što "elämää ja erotiikkaa luotiin meidät opiskelemaan."

Tämä kul'tuururuado on kiännetty daže karjalakse:

http://opastajat.net/opastus/audiot/elostu.html